Tre Världar

Program

Sidan är tom, sånär som på den framtida drömkursen. Anledningen är att jag gått in i en intensiv skrivarperiod och sätter all tid jag har på boken om de nordiska gudarna: Efter Ragnarök.


Håll ändå utkik på denna sida eller, ännu säkrare, skicka ett mejl med förfrågan till rebecka(at)trevarldar.se. Då får du Tre Världar-utskick några gånger per år med info om evenemang, nyutgivna böcker och även annat direkt i inkorgen.Hawaii

Vulkaner och delfiner Kurs


Vill du göra en kullerbytta i glödhet lava och turkost stillahavsvatten? Är du redo för en inre resa ledd av vulkangudinnan Pele och vilda spinnardelfiner? Har du lust att ge dig in i detta omtumlande inre och yttre äventyr och en vilja att inte bara doppa tårna utan kasta dig in med hela dig - då är du varmt välkommen till ön Hawaii!


Två dagar tar vi det lugnt, gör inledande meditationer, bekantar oss med havet och får förhoppningsvis ett första möte med västkustens delfiner. Under en tur runt ön förbinder vi oss med skyarnas gud på toppen av Mauna Kea och med regnskogens och vattenfallens andar på östkusten. I Hilo tar vi en ledig dag. Några dagar överlämnar vi oss sedan i Peles händer i Volcano National Park, bland annat genom en utesittar-kväll i en av hennes lavagångar. Via Green Sand Beach, passadvindarna och Hawaiis märkliga södra udde kör vi tillbaka till västkusten. Nu bör vi ha renat oss och förbundit oss så pass med denna lemuriska, kraftfulla paradis ö att vi kan möta havet och delfinerna på nytt sätt.


Om tillräckligt många blir intresserade kommer kursen att bli av. Du behöver kunna gå och simma, ha intresse för och en respektfull hållning gentemot immateriella väsen samt en vilja att arbeta med ditt inre.


Är du intresserad skicka ett mail till rebecka(at)trevarldar.se. Vi behöver vara minst sju personer. Kursen blir tidigast av i januari 2019 (eller så dröjer den tills min bok om Atlantis och Hawaii kommit ut).
Föreningen Alda verkar för ökad kunskap om jorden som levande väsen, ekologiskt, konstnärligt och praktiskt. Är du intresserad kan du få utskick med information om geomanti samt om kurser och föredrag runtom i Sverige och internationellt. Hör av dig till Helle Helborg, 0156-14144 eller titta på www.alda-geomanti.se