Tre Världar

Program

En utbildning är på gång! Syftet är att hjälpa människor att vidga medvetandet och öppna för ett medvetet samspel med naturen. För att bana väg för detta planerar vi ett antal testkurser och föredrag, öppna för alla intresserade.


ÖPPNA SINNENA, VANDRA I SKÖNHET

Föredrag Holmtorp, Kolmården, den 31/8 kl 18.00


Naturintresse, konst och nyfikenhet på vad världen egentligen är fanns med från början. Via biologistudier, akvarellutställningar samt böcker om schamanism och andlighet kom jag med åren till egna experiment och upptäckter. Naturen är fylld av överraskningar och medvetandet tycks utan gräns.


Inträde 120:-.


(Låt oss veta om du kommer. Blir vi många behöver vi flytta till större lokal.)
Helgkurs Holmtorp, Kolmården, den 31/8 kl 10.00 - 1/9 kl 16.00


Vid livgivande vatten, i skog, på äng och i betesmark övar vi upp närvaron och iakttagelseförmågan. När sinnet tystnat kan medvetandet vidgas och naturen visa alltmer av sig själv. Låt oss tillsammans vandra i skönhet!


Föredraget samt 1 frukost, 2 picknickar och 1 kvällsmat ingår. Kursavgift 2.000:-.


Enkel övernattning på Holmtorp eller i rum i närheten.


Sista anmälningsdag 1/8!Kursledare: Cecilie Raeder, socialterapeut, geomant och meditationsledare. Kursledare/föredragshållare: Rebecka Vik.


Anmälan: Cecilie craeder56@gmail.com eller Rebecka rebecka@trevarldar.se


DE FYRA ELEMENTENS VÄSEN

Föredrag Holmtorp, Kolmården, den 25/4-20 kl 18.00


Helgkurs Holmtorp, Kolmården, den 25/4 kl 10.00 - 26/4-20 kl 16.00


Kursledare: Cecilie Raeder, socialterapeut, geomant och meditationsledare. Kursledare/föredragshållare: Rebecka Vik.

Hawaii

Vulkaner och delfiner Kurs


Vill du göra en kullerbytta i glödhet lava och turkost stillahavsvatten? Är du redo för en inre resa ledd av vulkangudinnan Pele och vilda spinnardelfiner? Har du lust att ge dig in i detta omtumlande inre och yttre äventyr och en vilja att inte bara doppa tårna utan kasta dig in med hela dig - då är du varmt välkommen till ön Hawaii!


Två dagar tar vi det lugnt, gör inledande meditationer, bekantar oss med havet och får förhoppningsvis ett första möte med västkustens delfiner. Under en tur runt ön förbinder vi oss med skyarnas gud på toppen av Mauna Kea och med regnskogens och vattenfallens andar på östkusten. I Hilo tar vi en ledig dag. Några dagar överlämnar vi oss sedan i Peles händer i Volcano National Park, bland annat genom en utesittar-kväll i en av hennes lavagångar. Via Green Sand Beach, passadvindarna och Hawaiis märkliga södra udde kör vi tillbaka till västkusten. Nu bör vi ha renat oss och förbundit oss så pass med denna lemuriska, kraftfulla paradis ö att vi kan möta havet och delfinerna på nytt sätt.


Om tillräckligt många blir intresserade kommer kursen att bli av. Du behöver kunna gå och simma, ha intresse för och en respektfull hållning gentemot immateriella väsen samt en vilja att arbeta med ditt inre.


Är du intresserad skicka ett mail till rebecka(at)trevarldar.se. Kursen lär först bli av när min bok om Atlantis och Hawaii kommit ut.

Vill du ha info, skicka ett mejl med förfrågan till rebecka(at)trevarldar.se. Då får du Tre Världar-utskick några gånger per år med info om evenemang, nyutgivna böcker och även annat direkt i inkorgen.


Föreningen Alda verkar för ökad kunskap om jorden som levande väsen, ekologiskt, konstnärligt och praktiskt. Är du intresserad kan du få utskick med information om geomanti samt om kurser och föredrag runtom i Sverige och internationellt. Hör av dig till Helle Helborg, 0156-14144 eller titta på www.alda-geomanti.se