Tre Världar

Program

Sista kursen, Vidar i Grövelsjön, har gått av stapeln, ett föredrag återstår och sedan slutar jag med den verksamheten. Tid friläggs för författande, forskning samt ett begränsat men långsiktigt arbete med människor. Obs att tiden för föredraget har ändrats.


Info samt anmälan till gruppen: rebecka(at)trevarldar.se
Program hösten 2017

Sörmland

Mikaelgruppen


Vi arbetar praktiskt med personlig utveckling, gör övningar och meditationer som syftar till klarseende, läser Mikaelskolan av Rudolf Steiner och bearbetar konstnärligt. Mellan mötena gör var och en iakttagelser och övningar enskilt. Den egna erfarenheten och utvecklingen står i centrum och kommer alla till del genom öppenhjärtliga utbyten. Alla är välkomna till denna gemensamma förberedelse för den nya tiden!


Vi har utbyte via mail och träffas 1 heldag per termin på en gård nära Nyköping. Höst 1.700 kr (ev logi och mat tillkommer). Låt pengabrist inte hindra, hör av dig så får vi prata. Du är även välkommen till systergruppen i Delsbo.
Stockholm

Sammandrag av 17 års samspel med immateriella världar Sista föredraget


År 2000 såg jag min första grönklädda lilla omme i gläntan utanför Nyköping och sen dess har den inre varseblivningsförmågan vidgats. Allt mer omfattande andar har visat sig, chackror och nya medvetandetillstånd har öppnats. Den andra sidan av myntet är arbetet med sjukdom, motstånd, okunskap, rädslor och tvivel samt den långsamma vägen framåt - mot allt större enhet. Vi avslutar med ett samtal. Alla är på väg och vi behöver varann!


Onsdag den 27 september, 18.00. Antroposofiska sällskapet, Hagagatan 14. 150:-.


Program för framtiden

Hawaii

Vulkaner och delfiner Kurs


Vill du göra en kullerbytta i glödhet lava och turkost stillahavsvatten? Är du redo för en inre resa ledd av vulkangudinnan Pele och vilda spinnardelfiner? Har du lust att ge dig in i detta omtumlande inre och yttre äventyr och en vilja att inte bara doppa tårna utan kasta dig in med hela dig - då är du varmt välkommen till ön Hawaii!


Två dagar tar vi det lugnt, gör inledande meditationer, bekantar oss med havet och får förhoppningsvis ett första möte med västkustens delfiner. Under en tur runt ön förbinder vi oss med skyarnas gud på toppen av Mauna Kea och med regnskogens och vattenfallens andar på östkusten. I Hilo tar vi en ledig dag. Några dagar överlämnar vi oss sedan i Peles händer i Volcano National Park, bland annat genom en utesittar-kväll i en av hennes lavagångar. Via Green Sand Beach, passadvindarna och Hawaiis märkliga södra udde kör vi tillbaka till västkusten. Nu bör vi ha renat oss och förbundit oss så pass med denna lemuriska, kraftfulla paradis ö att vi kan möta havet och delfinerna på nytt sätt.


Om tillräckligt många blir intresserade kommer kursen att bli av. Du behöver kunna gå och simma, ha intresse för och en respektfull hållning gentemot immateriella väsen samt en vilja att arbeta med ditt inre.


Är du intresserad låt mig veta. Vi behöver vara minst sju personer. Kursen blir tidigast av i januari 2019 (eller så dröjer den tills min bok om Atlantis och Hawaii kommit ut).Vill du ha programutskick från mig kan du skicka en förfrågan till rebecka(at)trevarldar.se
Föreningen Alda verkar för ökad kunskap om jorden som levande väsen, ekologiskt, konstnärligt och praktiskt. Är du intresserad kan du få utskick med information om geomanti samt om kurser och föredrag runtom i Sverige och internationellt. Hör av dig till Helle Helborg, 0156-14144.