Tre Världar

Kommande böcker


Mäster Grå kom ut 2007, Pans rike 2010. Vid det laget hade jag lärt mig att vara fri från tankar och från 2011 gjorde jag flera tankero-vandringar i fjällen. Med det gick jag in i en speciell fas i mitt liv. Medvetandet skärptes, varseblivningen vidgades och inspirationen var som en ymnig fontän. Under en period av några år startade jag det ena bokprojektet efter det andra och 2012 bestod listan över kommande böcker och häften av 13 styck. Först då reagerade jag: Hjälp, vad ska jag ta mig till med allt det här?


Barnboken Mossdvärgarna och 4 häften kom ut men listan över oavslutade böcker var ändå lång. 2018 lade jag allt inkomstbringande arbete åt sidan och började skriva på heltid. Det är knapert, gåvor räddar mig tillfälligt, men nu går det undan. Efter Ragnarök kom ut augusti 2020 och nu står Atlantis till Hawai'i på tur.


Så här ser listan ut i maj 2021:


ATLANTIS TILL HAWAII
... är min första roman, grundad i verkliga erfarenheter. Viktorias granne hade mördat henne i ett tidigare liv. Hon var omedveten om det men aversionen mellan dem trissades upp, han fick henne uppsagd och med det gick traumat igång. Mordet hade varit rituellt och tillsammans med en mängd andra atlantiska ungdomar hade hon inte bara offrats utan även fråntagits möjligheten att återfödas. Det som kunde ha gett henne en framtida kropp hade avlägsnats för att ingå i det väldiga experimentet: Att skapa Gud. På Hawaii knuffade vulkangudinnan Pele och terapeuten Mu Leilani ut henne i eld, vrede och glödande lava och efter det var hon redo att, utanför tid och rum, möta sin baneman och påbörja en försoning.VIDAR, NORDENS LJUS
I Efter Ragnarök talar Oden, Freja och andra om den nya dagen och det nya ljuset. Här är boken om detta ljus och vår regions nya ärkeängel. Vidar offrade sig för jorden och i boken kan man läsa om hur han fjättrats och på vilket sätt han åter kan bli fri. Om det blir en bok eller ett häfte får vi se - det känns bara väldigt angeläget att informationen når ut. Vidar behöver få hand och fot!ÄNGLABOKEN
Hösten 2012 levde jag med änglar dag som natt. Det blev ett oerhört spännande, intensivt och rikgivande forskningsarbete. Detta är den bok människor visat störst intresse av. Mycket forskning och massor med arbete kvarstår. Förmodligen tar jag itu med denna väldiga, men underbara, utmaning när Vidarboken är klar.

DESTINATION FRIHET
Ta över rodret och bli kapten på din egen skuta. Med tiden har jag förstått att personlig utveckling är det absolut viktigaste. Boken blir en handledning med många övningar och meditationer. Den har varit på gång sen 2011 och med tiden pytsar jag in nytt material.


TRE GÅNGER FÖDD
Första boken i en romantrilogi som jag arbetade med februari 2011 till april 2012. En utvecklingshistoria om tre människor och huset de bor i. En fjärde person framträder på ett märkligt sätt nere i källaren. I första boken är Anselita huvudperson. Bokens kärna är hennes utvecklingsväg, jordens lager och Moder Jord.MELLAN LJUS OCH MÖRKER
I andra boken är Ilian huvudperson. Mörkret, ljuset och Kristus är centrala teman.NORDENS GUDAR
I tredje boken är Nina huvudperson. Här är nordens ärkeängel Vidar, luftens väsen och det eteriska i fokus.

BARNBÖCKER
År 2000 började jag skriva om Simo, och boken Simo och svarta devan finns i en enkel variant. Det är en kapitelbok med många bilder. Ett fåtal barn har läst utskriften. Två barnbokshäften och bilderboken Mossdvärgarna har kommit ut. Flera andra barnböcker finns som idéer men vi får se om de kläcks och blir flygga. Som jag ser det behöver barn få böcker med sant innehåll. De vill ju lära sig den här världen, de är på väg ut på en ny arena. Får de bara underhållning med lite, eller ingen, sanning tror jag att det blir förvirrande. Barnen är värda sång och poesi, sanna sagor, naturväsen, änglar ... Men min tid räcker inte - kanske kan ett samarbete bli lösningen så småningom!?